top of page

Waarmee kunnen we je helpen?

Eagle Eye Media helpt je graag met het groeien van je business. Dit doen ze door het aanbieden van diverse online marketing facetten, die impact kunnen hebben op de groei van jouw bedrijf.

Strategie

Eagle Eye Media analyseert jouw bedrijf en de positie in de markt en haar mogelijkheden. A.d.h.v. het See-Think-Do-Care model brengen we de klantreis in kaart en i.c.m. jouw doelstellingen wordt er een strategie bepaald. Op wie willen we ons focussen? Met welk budget? Binnen welke periode? Wat willen we concreet behalen (KPI's)?

Digitaal Marketing (1).png

Social Advertising

Social Media advertising is dé tool om jouw doelgroep zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken. Wil je meer naamsbekendheid, meer kwalitatief websiteverkeer of meer omzet? Met Social Advertising is alles mogelijk! Voornamelijk erg effectief op consumenten (B2C).

40.png

Google Advertising

Vergroot je omzet door Google Ads in te zetten. We realiseren hierbij extreem relevant websiteverkeer en kunnen specifiek aansturen op conversie/kwalitatief websiteverkeer. Dé tool die jouw naar een hoger niveau brengt. 

Social Media beheer

Wil jij social media helemaal uit handen geven, zodat er het beste uit jouw socials kan worden gehaald? Eagle Eye Media  beheert jouw social media kanalen en creëert unieke content in de stijl van jouw bedrijf.

41.png

E-mail marketing

Wil jij je klanten graag op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen d.m.v. nieuwsbrieven? E-mailmarketing is een interessante manier om klanten te betrekken bij je bedrijf en daardoor meer omzet te genereren

42.png

Analyse & Rapportage

Eagle Eye Media analyseert de resultaten in de platformen en zet dit om naar bruikbare en relevante informatie. Zo wordt duidelijk wat de campagnes exact hebben gedaan, welke learnings we terug hebben zien komen en welke optimalisaties/aanbevelingen we kunnen aandragen voor komende campagnes. 

43.png

UX/UI design

Met onze UX-ontwerpservice kunt u er zeker van zijn dat u eersteklas ontwerpexpertise krijgt die zowel creatief als datagestuurd is. We combineren onderzoek, ontwerp en testen om ervoor te zorgen dat onze oplossingen geoptimaliseerd zijn voor bruikbaarheid en effectiviteit.

23.png

Huisstijl ontwerp

Of u nu een nieuw logo, een merkidentiteit of een volledige reeks marketingmaterialen nodig heeft, wij hebben het voor u. We werken bij elke stap met u samen om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan uw verwachtingen voldoet en u helpt op te vallen tussen de massa.

22.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor je bericht! Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Laten we er samen naar kijken tijdens een kop koffie!

bottom of page