top of page

Dit is Eagle Eye Media

Full service online marketing bureau

Binnen Eagle Eye Media hebben we allemaal hetzelfde doel: ervoor zorgen dat jouw online marketing doelstellingen worden behaald. Dit doen we via advertising, maar organische content en UX spelen hier ook een hele grote rol in. Daarom werken we graag samen met Freelancers, zodat we alle facetten zo kwalitatief mogelijk kunnen aanbieden. 

7686c274-2b19-4e5f-bf0c-e73ed93a16a9.jpg

Floris Kreuk

Eigenaar

"Op de basisschool vond ik het altijd heel leuk om met cijfers bezig te zijn en kon ik daar nooit genoeg van krijgen. Met de komst van online marketing waarbij data steeds meer als uitgangspunt wordt genomen leek dit mij een uitstekende fit om mijn passie voor data en voor marketing te combineren. Zodoende ben ik na het afronden van mijn opleiding Ondernemerschap & Retail Management in 2020 gestart met Eagle Eye Media. We hadden hierbij als doel lokale bedrijven te helpen met groeien (korte en lange termijn) door het uitvoeren van Social Media en Google campagnes."

Intussen zijn we groter geworden en denken wij ook graag mee op het gebied van social media beheer en user interface design (UX). Zo helpen wij bedrijven groeien door het opzetten van en uitvoeren van effectieve online marketing strategieën.

 

Wij zijn op zoek naar ambitieuze ondernemers die graag meer uit hun business willen halen door meer zichtbaar te zijn, een professionelere uitstraling willen hebben, meer omzet willen genereren of een groter marktaandeel willen verkrijgen. 

Ontmoet het team

bottom of page